(Online) Unrwa-Monitor.com

Image default

"Beltald för att döda; Inspirerad av UNRWA”

I de flesta samhällen straffas de som begår mord.

Men palestinska myndigheten, PLO, uppmuntrar människor att mörda!

I september kommer UNRWA att förnya sitt mandat i FN. Efter avslöjanden vad som pågått i UNRWA är vår uppgift att vädja till donationsländerna att ställa villkor till UNRWA genom “UNRWA Reform Initiativet”.

I den nya läroplanen i UNRWAs skolböcker finns varken något som heter Israel eller någon form av samexistens med judar. Istället uppmanas barnen att befria hela “Palestina”. I UNRWAs skolor lär palestinska barn sig att judar är grisar och apor. UNRWA välkomnar paramilitära organisationer till deras skolor som inspirerar barnen att bli barnsoldater. Varje år får över 10 000 palestinska barn intensiv vapenutbildning i palestinska “krigsspel” som inrättas i Gazas barnläger.

I FN: s palestinska flyktingläger lärs slogan ut i UNRWAs skolor:

“Rätten att återvända genom vapen och våld ” och betalningar sker som uppmuntrar unga palestinier att begå terrorhandlingar, även om de dör som martyrer i processen. Varje år distribueras mer än 300 miljoner dollar till mördare och deras familjer genom den palestinska myndigheten.

Mer än 40 palestinier har utbildats av lärare knutna till arabiska terrororganisationer i UNRWAs palestinska skolor. Dessa har blivit självmordsbombare, dödat 83 och sårat nästan 500 personer.

Tusentals UNRWA-utbildade palestinier har blivit fängslade för försök till mord.

UNRWA-skolorna är inspiration för martyrskap, kidnapning av israeler och uppmaningar till “rätten att återvända med våld.”

VI AVSLÖJAR ALLT DETTA I EN NY AKTUELL FILM FRÅN INSIDAN AV UNRWA:

Filmen visar två kulturer och dess prioriteringar:

1; palestinier, utbildade i UNRWA och styrda av ledare i Gaza och Ramallah, som söker Israels förstörelse genom krig, mord och uppvigling genom ekonomiskt stöd från omvärlden.

2; Israeler, som lever i en demokrati, där skolorna fokuserar på fred, förståelse och samexistens med sina palestinska grannar.

Filmen visar “Pay to Slay- uppviglingen”, hur den påverkar barnen att bli mördare som betraktas som palestinska samhällets hjältar.

Vi intervjuar palestinska fångar från UNRWAs flyktingläger vars familjer får månatliga utbetalningar från den palestinska regeringen som belöning för utförda mordhandlingar. Vi visar att vapen för ändamålet är stulna från humanitära förnödenheter.

Vi granskar det inflytande som PLO och Hamas ledarskap har genom hjärntvätt av barnen i UNRWAs skolor – en kittel av ond antisemitism.

Vi intervjuar judiska familjer som förlorat släktingar, ser smärtan av faktumet att de som dödade deras älskade får ”ersättning för deras gärning” från PLO för resten av sina liv.

Vi söker nu partners för att färdig- och iordningsställa denna film. Den kommer att visas för beslutsfattare över hela världen, i syfte att få ut informationen om UNRWA till högsta nivå i regeringar och till FN.

Den blir ett redskap i vår kamp för ”UNRWA Reform”

Stöd oss finansiellt genom https://israelbehindthenews.com/donations

Author

Related posts

I en tid då ICC och deras stödjare planerar en rättslig ansträngning för att främja idén att palestinska arabiska demonstranter är fredliga

David Bedein

“Den ekonomiska situationen är ett verkligt existentiellt hot”, säger UNRWA: s chef Philippe Lazzarini och hänvisar till USA och arab stödet som minskat till byrån.

Center for Near East Policy Research

UNRWA granskning ger sensationella nyheter

David Bedein